Biografie

Daniel Mitel

Daniel este fondatorul „Școlii Inimii”Școala Inimii are la nivel global 255 Profesori în 33 țări care vorbesc 19 limbi!

În ultimii ani Daniel s-a dedicat studiului inimii si sufletului uman; cât de important este sa ne curățăm gândurile, să practicăm Rugăciunea Inimii și să ne purificăm inima.
Desele vizite care le are lunar la mănăstirea Machairas din Cipru (unde este ajutat și binecuvântat de Geronda Epiphanios, starețul mănăstirii), la Muntele Athos, la mănăstirile din România, la mănăstirea Sf. Antonie din Arizona și Sf. Ecaterina din Sinai l-au ajutat enorm pe calea rugăciunii inimii.

De asemenea, Daniel este continuu implicat în proiecte de mediu de nivel mondial. În ultimul proiect, Daniel a făcut training la echipa Solar Impulse și Chairmanului si Ambasadorului Națiunilor Unite, Bertrand Piccard care a pilotat avionul solar impuls in jurul lumii! În ultimii ani, in paralel cu activitatea spirituală, Daniel a demarat un proiect la nivel mondial împreuna cu HeartMath Institute din California si cu un grup de Profesori/Traineri și oameni de știință de renume mondial. Proiectul este un training implementat în companii, școli și universități, training care ajută să-ți controlezi emoțiile, să fii calm, plin de energie si creativitate. Proiectul poate fi găsit aici: www.motivate-yourself.org.

Daniel consideră o binecuvântare oportunitatea de a lucra cu copiii din toată lumea. Ca profesor invitat in școlile Montessori din Toronto, Canada, Daniel a schimbat viețile a sute de copii prin munca sa.

Daniel are o baza academica consistentă: Diploma in Management si MBA la Open University Business School, UK.

Chiar daca a lucrat câțiva ani în diferite companii multinaționale, Daniel a predat in paralel, în aproape fiecare weekend, diferite seminarii in toate colțurile lumii, ajutând zeci de mii de oameni sa se regăsească pe ei înșiși si sa se reconecteze cu cine sunt ei cu adevărat.

Cărțile scrise de Daniel au ajutat mulți oameni să se echilibreze și să-și găsească armonia.

Interviurile peste tot in lume si cererile permanente de a scrie articole in diverse reviste si publicații on-line (Spirit of Ma’atCollective EvolutionLilou MaceOMTimes, etc.) recomandă pe Daniel ca unul dintre cei mai iubiți scriitor și profesor în toată lumea. El dezvăluie puterea vostră interiorară si ce puteți crea prin iubirea necondiționată a inimii.
În August 2016, Daniel a fost nominalizat de celebra revistă OMTIMES ca fiind unul dintre cei mai „conștienți” scriitori din lume. Articolele scrise de Daniel Mitel au devenit foarte cunoscute in lume, revista publicându-le alături de interviuri cu actori celebri din toata lumea (Matthew McCaughney, Lucy Liu, Hugh Jackman, etc).

 

Acum patru ani Daniel Mitel a fost invitat la Națiunile Unite sa vorbească despre “Amintește-ți cine ești cu adevărat”. A dat un avertisment atunci despre lipsa de credință si fuga după lucruri materiale.
A vorbit despre cei care noi i-am ales sa ne conducă (politicienii acestei lumi) care vor exploata din plin aceasta situație.
Acum putem vedea adevărul acestei previziuni – dezbinare, frică, polarizare – toate create artificial să putem fi manipulați.
Haideți sa fim uniți, haideți să fim cu toții o singura inimă pentru noi și pentru copiii care vor primi acest pământ de la noi.
Acum e timpul sa fim uniti!
up