Biografie

Daniel Mitel

Daniel este liderul „Școlii Inimii”Școala Inimii are la nivel global (datele din luna februarie 2022) 221 Profesori în 32 țări care vorbesc 19 limbi!

Daniel este un pelerin spiritual, pentru care granițele fizice si spirituale sunt o provocare in misiunea sa de ajuta pe fiecare să înțeleagă conexiunea intimă cu eul interior, cu sinele superior, cu divinitatea din noi. In ultimii ani Daniel s-a dedicat studiului inimii si sufletului uman; cât de important este sa ne curățăm gândurile, să practicăm Rugăciunea Inimii și să ne purificăm inima.

De asemenea, Daniel este continuu implicat în proiecte de mediu de nivel mondial. În ultimul proiect, Daniel a făcut training la echipa Solar Impulse și Chairmanului si Ambasadorului Națiunilor Unite, Bertrand Piccard care a pilotat avionul solar impuls in jurul lumii! În ultimii ani, in paralel cu activitatea spirituală, Daniel a demarat un proiect la nivel mondial împreuna cu HeartMath Institute din California si cu un grup de Profesori/Traineri și oameni de știință de renume mondial. Proiectul este un training implementat în companii, școli și universități, training care ajută să-ți controlezi emoțiile, să fii calm, plin de energie si creativitate. Proiectul poate fi găsit aici: www.motivate-yourself.org.

Interviurile peste tot in lume si cererile permanente de a scrie articole in diverse reviste si publicații on-line (Spirit of Ma’atCollective EvolutionLilou MaceOMTimes, etc.) recomandă pe Daniel ca unul dintre cei mai iubiți scriitor și profesor în toată lumea. El dezvăluie puterea vostră interiorară si ce puteți crea prin iubirea necondiționată a inimii.

Daniel consideră o binecuvantare oportunitatea de a lucra cu copiii din toată lumea. Ca profesor invitat in scolile Montessori din Toronto, Canada, Daniel a schimbat vietile a sute de copii prin munca sa.

Daniel are o baza academica consistentă: Diploma in Management si MBA la Open University Business School, UK.

Chiar daca a lucrat câțiva ani în diferite companii multinaționale, Daniel a predat in paralel, în aproape fiecare weekend, diferite seminarii in toate colțurile lumii, ajutînd mii de oameni sa se regasească pe ei inșiși si sa se reconecteze cu cine sunt ei cu adevarat.

Cărțile „Acum, Aici Este Tot Ceea Ce Avem” (în original This Now is Eternity) si „Imageria Inimii – O Cale Spre Iluminare” (în original Heart Imagery: a Path to Enlightenment) sînt considerate printre cele mai valoroase cărți spirituale în lume. In Romania cărțile sînt publicate de Editura for You. Cartea „Călătorii in Inimă” (în original Journeys into the Heart), scrisă împreună cu Drunvalo Melchizedek, este un adevărat ghid spiritual. Ultima sa carte „Floarea Vieții și Atingerea Nemuririi” este folosită de mulți căutători spirituali.

In August 2016, Daniel a fost nominalizat de celebra revistă OMTIMES ca fiind unul dintre cei mai „conștienți” scriitori din lume. Articolele scrise de Daniel Mitel au devenit foarte cunoscute in lume, revista publicându-le alături de interviuri cu actori celebri din toata lumea (Matthew McCaughney, Lucy Liu, Hugh Jackman, etc).

 

Acum patru ani Daniel Mitel a fost invitat la Națiunile Unite sa vorbească despre “Amintește-ți cine ești cu adevărat”. A dat un avertisment atunci despre lipsa de credință si fuga după lucruri materiale.
A vorbit despre cei care noi i-am ales sa ne conducă (politicienii acestei lumi) care vor exploata din plin aceasta situație.
Acum putem vedea adevărul acestei previziuni – dezbinare, frică, polarizare – toate create artificial să putem fi manipulați.
Haideți sa fim uniți, haideți să fim cu toții o singura inimă pentru noi și pentru copiii care vor primi acest pământ de la noi.
Acum e timpul sa fim uniti!
up