Cărți

„Daniel scrie din inima si din propriile experiente. Cand ajungi la acest nivel deschizi toate inimile care-ti ating cartile si schimbi toate vietile celor care ti le citesc…”
Drunvalo Melchizedek

CARTI

  CALATORII  IN  INIMA 
  de Drunvalo Melchizedek si Daniel Mitel

  „Intrarea in spatiul sacru al inimii este asociata cu senzatia de miscare. Fara aceasta miscare pe care o percepi, creierul doar isi imagineaza ca esti in spatiul sacru al inimii, ceea ce nu este adevarat. Seminarul Calatorii in Inima iti ofera exercitii care te invata cum sa iti duci spiritul acolo. Daca nu ai mai avut aceasta experienta pana acum, poate fi un pic straniu, dar vei sti.

  Maestrul care are dreptul sa te ghideze catre inima ta, este spiritul din spatele ochilor care citeste aceste randuri acum. Si acesta esti tu.

  Citeste si daruieste-ti placerea sa aplici si sa practici aceste metode. Alege care dintre aceste tehnici este mai potrivita pentru tine. Apoi practica, practica si practica din nou, si aminteste-ti cine esti cu adevarat.

  La final vei gasi o parte din experientele noastre despre intrarea in inima, despre rugaciunea inimii si a fi in inima. Cred ca iti vor fi de ajutor in calatoria ta spirituala.

  –Drunvalo Melchizedek si Daniel Mitel”

  Cartea Calatorii in Inima scrisa de Daniel Mitel impreuna cu Drunvalo Melchizedek, este una dintre cele mai importante carti de spiritualitate de pe aceasta planeta.

  Doar cinci carti, pe acest subiect, au fost scrise in toata istoria umanitatii. “Upanisadele”, “Incaperea Secreta a Inimii” (informatie din Torah, care la acest moment nu mai este disponibila), “Filocalia”, “Calatoria unui Pelerin”, “Cantarile din Waitaha” si “A Trai in Inima” de Drunvalo Melchizedek.

  IMAGERIA INIMII: O CALE SPRE ILUMINARE
  de Daniel Mitel

  “Cartea Imageria Inimii  este o comoara nepretuita; probabil este cea mai importanta lucrare de imagerie, de pe aceasta planeta.”
  Claudette Melchizedek

   

  Intr-o realitate polarizata, nu este chiar usor, cand doar incerci. Simpla alegere de a incerca ne tine in roata nesfarsita si obositoare a reincarnarii, din aceasta dimensiune.

  Imageria Inimii-O Cale Catre Iluminare  este o cheie care te ajuta sa iesi din aceasta incercare nesfarsita. Imageria Inimii te ajuta sa regasesti constiinta de copil, sa te renasti ca fiinta umana. Este o noua viata care iti ofera oportunitatea sa te conectezi la constiinta cosmica. De ce am dori sa facem asta? Pentru ca suntem satui sa ne manifestam ca niste masinarii, roboti; oameni fara personalitate.

  Suntem suprasaturati si extenuati de manifestarile noastre repetitive prin gesturi, ganduri si alegeri. Tot ce vedem in jurul nostrum, la acest moment, este o dovada clara ca mintea a esuat.

  Cand mintea devine un esec, avem o singura optiune: inima. Aceasta carte este o comoara de meditatii, exercitii si recomandari lasate pentru noi, de doi dintre Marii Maestrii de Imageria Inimii.

  Faptul ca au trait in zona Tibetului nu este relevant. Asemenea altor Mari Maestrii de Imagerie  (Anastasia in Rusia, Collette Aboulker-Muscat in Ierusalim sau Ana Pricop in Romania), perioada si locul in care au trait in corp fizic, nu are nici o importanta. Aveau cunoasterea si puterea sa schimbe trecutul, prezentul si viitorul; puteau inversa orice eveniment sau gand. Acest potential depaseste puterea noastra de intelegere.

  Reaminteste-ti ca totul in jurul nostru este un vis, din care te poti trezi in orice moment, cand iti doresti cu adevarat.”

  ACUM, AICI ESTE TOT CEEA CE AVEM
  de Daniel Mitel

  “Daca ti-ai dorit sa lucrezi cu Marii Maestri din Tibet, citeste aceasta carte! Te vei simti in pielea lui Daniel cand vei citi povestea calatoriei sale de trezire. Profunzimea, empatia si compasiunea pe care fiecare cuvant le transmite te vor inspira, iar meditatiile Tibetane recomandate iti vor schimba viata!” Luke Sellars, Scoala A Fi, Canada

  “Daniel a pus la un loc povestiri frumoase reale si exercitii practice care pot schimba vieti – daca cineva alege sa practice. Desi in lume, sunt predate mai multe tehnici de imagerie din minte, din pacate imageria inimii nu este atat de cunoscuta; insa este cu mult mai puternica, mult mai eficienta.” Chris Cheung, Australia 

  “Aceasta carte este un dar foarte pretios pentru umanitate, intr-o perioada importanta pentru noi. Daniel ne ofera exercitii practice simple, clare si eficiente care ne ajuta in calatoria noastra de Reamintire a conexiunii noastre cu Creatorul/Cretatia…Cand practic aceste meditatii, simt cum energia mea se transforma instantaneu. Simt cum imi aduc inapoi energiile din diferite locuri/momente, si simt cum fluxul infinit de energie cosmica ma sustine si ma ajuta. Multumesc Daniel, din inima, pentru acest dar pretios!” Tristan Gutner, US

  “Intelepciunea si Iubirea sunt cele doua aripi pentru Eu Sunt. Aceasta carte scrisa de preiubitul meu Maestru este pentru mine, un adevarat ghid pentru drumul in inima mea. Multumesc!” Eleni S., Cipru

  “Un instrument esential! Simplu, dar in acelasi timp atat de puternic!! Conversatiile cu Maestrii ma inspira cu adevarat, iar meditatiile sunt de mare ajutor in procesul de ascensiune.”  Laura Iacovides, Cipru

  Toate cartile pot fi comandate la Editura For You

  Prima carte din seria „Invataturile Melchizedek” a aparut la Editura For You!

  „FLOAREA VIETII SI ATINGEREA NEMURIRII” de Daniel Mitel

  „Cei mai importanti pasi in istoria omenirii sunt reconectarea cu energia inimii si cu Sinele Superior. Acesti pasi inseamna creatia unei lumi fara polaritati, folosind energia inimii si deschiderea unui dialog direct cu divinitatea. Toate sistemele spirituale de pe aceasta planeta, inclusiv cel de geometrie sacra care are la baza Floarea Vietii, au ca scop final acesti doi pasi care i-am mentionat mai sus. 

  Invataturile Melchizedek sunt pur si simplu cunoasterea divina aplicata la nivel planetar. A intelege aceste invataturi este un pas important in procesul de atingere a nemuririi si de ascensiune in dimesiunile superioare. Toti Marii Maestri ai acestei lumi au invatat primii pasi ai Invataturilor Melchizedek pentru prima data intr-un corp fizic daruit de Mama Pamant, dar apoi au continuat sa creasca spiritual si au invatat mult mai mult cand au trecut in urmatoarele dimensiuni. 

  Acest prim volum al Invataturilor Melchizedek, scris de Daniel si urmatoarele care vor veni sunt un dar nepretuit pentru umanitate.

  Odata ce practicati exercitiile din aceasta carte sunt sigur ca va veti regasi repede in aceste invataturi si va veti reconecta cu Sinele Superior.

  Cu iubire,

  Drunvalo Melchizedek”

  up