Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Constața – Curs Imageria Inimii – Curățarea Trecutului și Auto-regenerare

26 octombrie 2019 @ 10:00 - 27 octombrie 2019 @ 17:00

Lei444
Omenirea a lucrat cu imagini din cele mai vechi timpuri, fie în mod artistic, mistic, șamanic sau toate combinate la un loc. Lumea imaginilor exterioare este mai întâi o lume a viziunilor interioare, ca sursă holografică a realității în care trăim. De aceea, într-un fel sau altul, conectându-ne cu imaginile generate de inimile noastre, ne confruntâm cu hărți ale propriilor suflete. Iar în cuprinsul acestor hărți, mișcarea imaginilor atrage mișcarea energiilor și a conștiinței.
Nu întâmplător, marea lume a marketingului se bazează pe puterea imaginilor. Este un lucru cunoscut din vremuri străvechi, indiferent de tradiție (tibetană, evreiască, rusească, sau alte origini). Folosirea în sens benefic omului a tehnicilor de lucru folosind imaginile poate duce la rezultate notabile în viață, începând cu eliberarea și curățarea corpurilor subtile și terminând, nu în ultimul rând, cu sănătatea corpului fizic.

Indiferent de modul în care, personal, percepem imaginile, acestea au un rol esențial în procesul de creație, de manifestare a realității. Transmise universului pe lungimea de undă potrivită, acestea au rol vindecător, purificator, creator și pot cuprinde arii de exprimare ale spiritului care trec de registrul conștient. Imageria Inimii folosește din plin calea feminină de intrare în inimă (în Micul Spațiu al Inimii, ca portal de conectare cu sursa creației) și de aceea poate depăși cu succes abuzul rațiunii și al tiparelor mentale limitative în orice proces creativ. În plus, Imageria Inimii operează cu imagini arhetip ce trec de sfera percepției individuale, puterea lor venind din impregnarea lor, de-a lungul mileniilor, în subconștientul colectiv.

Imageria inimii este un instrument de dezvoltare spirituală adecvat nevoilor stringente ale lumii contemporane. Dacă știința de a lucra cu energiile inimii era cândva doar privilegiul unor maeștri și discipoli aleși, ea devine disponibilă astăzi pentru comunități ample. În cuprinsul unei lumi încă prea mentale și reci, această cunoaștere este o alternativă salvatoare pentru a reechilibra pragmatismul auto-distructiv și lipsa de inimă din lume. Cu toate că tehnicile imageriei sunt simple și practice la rândul lor, ele devin eficiente atunci când ne reconectăm cu inimile noastre și readucem căldura și compasiunea în viață.

Dintre beneficiile cursului Imageria Inimii – Curățarea Trecutului și Auto-Renerare, cele mai importante sunt sunt:
• Curățarea energiilor trecutului, cauzatoare de blocaje și dezechilibre;
• Dobândirea unor instrumente utile șI simple de regenerare energetică;
• Îmbogăţirea viziunii despre procesul de vindecare;
• Îmbunătățirea stării de prezență ca efect al conectării cu inima;
• Restaurarea capacității creative și de vindecare prin mijloace care sunt la îndemâna oricui, folosid puterea imaginilor.

Workshop-ul va fi susținut de Adrian Constantinescu, profesor certificat The School of The Heart (Daniel Mitel) și School of Remembering (Drunvalo Melchizedek) și va avea loc la Constanța, sâmbătă 26 octombrie și duminică 27 octombrie 2019, între orele 10.00 – 17.00. Locația va fi comunicată în timp util participanților.
Investiţie: 444 lei.
Înscrieri: Claudia Fulea – Tel: 0723268094 / E-mail: claudia.fulea@gmail.com
Detalii despre curs:
Adrian Constantinescu – Tel: 0733245271 / E-mail: adrian.constantinescu67@yahoo.com

Detalii

Începe:
26 octombrie 2019 @ 10:00
Se termină:
27 octombrie 2019 @ 17:00
Cost:
Lei444

Organizator

Claudia Fulea
Telefon
0723268094
Email
claudia.fulea@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

up