Manuela Papalicef

De mai bine de 15 ani, fascinata de spiritualitate, cunoastere la nivel profund si misticism , am parcurs multe cai spirituale si  acumulat o serie de tehnici precum Reiki, Karuna, Ord Melchisedek, Shambala, Radiestezie, Inforenergetica, Quantum Touch, Access Bars, Bioenergetica,Bowtech.

Am lucrat mult timp cu mine la nivel de „şlefuire” personala.

Practicand aceste învataturi si întelegand legile divine si cum lucreaza universul și în primul rand munca mea interioara de conștientizaere a cine sunt ,pentru ce,ce am de facut in aceasta viață,am fost orientată spre a ajuta oamenii îndreptandu-I și ajutându-i  în trezire, constientizare si vindecare la toate nivelurile: mental, spiritual, emotional si fizic.

Profesez ca terapeut Bowen si consilier pentru dezvoltare personala de 10 ani de zile .Iubesc ceea ce fac,îmi aduce multa bucurie şi fericire.

Sunt realizari deosebite in ameliorare si chiar vindecare..totul cu credința în Bunul Dumnezeu.

Urmatorul pas spre evolutie ,a fost lntâlnirea cu Daniel Mitel – Maestrul meditatiei ,ce mi-a îmbogatit la nivel practic  tehnicile ,iar  prin  metodele informationale , mi-a ghidat pasii catre predarea Imageriei Inimii si Calatoria in Inima.

Printre mentorii mei spirituali de suflet,se numara si Maestrul Drunvalo Melchisedek ,ce mi-a adus înțelegerea la nivel profund privind geometria sacra si tehnici in curățare ,purificare si vindecare, punând in practica multe din metodele sale in terapii.

 Sunt  recunoscatoare maestrilor ,mentorilor pentru cunoaștere,învățătura și ghidare ..si pentru ca m-au inspirat în bucuria și daruirea, de a transmite mai departe ce am acumulat,însușit și practicat.Mulțumesc.

Multumesc Divinitatii pentru ceea ce sunt astazi.

 

up