Mihaela Mihai

„Nu este important ce ti se intimpla in viata , ci ce  crezi tu  despre ceea ce ti se intimpla.” Maestrul de meditatie Daniel Mitel

Sunt un cautator al adevarului divin.
Calatoria mea spirituala a inceput in aceasta viata din copilarie dar am pornit in cautarea adevarului divin acum paisprezece ani. Imi amintesc ca din adolescenta spuneam ca pentru mine cel mai mult conteaza” viata” dar intelesul ei era destul de limitat. Cu  timpul insa cu un ochi indreptat in exteriorul meu si unul in interiorul meu, imaginea  vietii s-a extins iar intelesul ei m-a dus spre adevarul pe care il cautam.
Intilnirea cu Maestrul de meditatie Daniel Mitel a dat un alt sens vietii mele. Devenind profesor al Scolii inimii am inteles ca a avea inima deschisa este o alegere pesonala care duce spre vindecare,eliberare si iluminare.Dintr-o data 
a spune „te iubesc”a devenit o emanatie ,o schimbare totala a intelesului iubirii neconditionate in sens universal.
A fi profesor la Scoala inimii inseamna convingerea ca mergi pe drumul trasat de propria divinitate si ca el coincide cu vointa divina.
Fiecare dintre noi isi doreste sa ajunga un adevarat maestru caci se spune ca „profesorul te invata dar maestrul te schimba…”
Suntem creeatorii propriei noastre realitati . Nu conteaza ce cred altii despre viata noastra,realitatea noastra,ci ce credem noi despre ceea ce traim si creem.Nici o interventie din afara noastra nu poate afecta povestea pe care noi insine o tesem , un vis frumos pornit dintr-o inima luminoasa.
up