Roberto Iulian Balays

Buna , o scurta prezentare a mea si cum am inceput o alta calatorie…

Ca pregatire profesionala sunt Inginer Transporturi si absolvent de Master.

Cu mai multi ani inainte am inceput studiul si experimentarea evolutiei personale in alta directie decat cea in care fusesem invatat  sa o fac.Dintr-o data, sa caut sa obtin alte functii importante nu mai era unul din scopurile mele cele mai mari.Luand lucrurile in mod serios, evident si rezultatetele au inceput sa apara si am inceput sa gasesc exact informatiile care imi erau necesare .

Geometria ca si dansul m-au fascinat inca din anii copilariei.Mai tarziu mi-am dat  seama de faptul, ca eram atras de “geometria sacra”, care ulterior am aflat, este absolut oriunde in Creatie.Acest lucru m-a facut sa inteleg si sa-mi raspund la intrebarile mintii logice, care de multe ori nu intelegeau starile evoluate de constiinta si ceea ce inseamna iubirea, inima si Creatia. La fel si dansul, a fost ceva special pentru mine din copilarie, nu intelegeam atunci de ce ma simteam extraordinar cand ma lasam purtat de muzica si corpul era fericit.Aceasta ma ducea direct in interiorul meu.

Foarte rapid in cautarile mele am simtit o conexiune extraordinara cu Scoala Reamintirii si fondatorul ei, Drunvalo Melchizedek, in cadrul careia am inceput Reamintirea conexiunii constiente cu inima, Sinele si lucrurile mai profunde. La scurt timp l-am intalnit pe MoM Daniel Mitel care mi-a intarit increderea in aceasta cale a inimii.Continuand cu  tehnicile si workshop-urile acestuia am aprofundat trairile meditative si conexiunea minte-inima incepute deja, iar inima s-a deschis din ce in ce mai mult.

Iubesc meditatia si sunt membru in Grupul de 40, grup de meditatie axat pe evolutia personala si a planetei, Instructor Aikido-1 Dan. Aikido fiind o arta martiala si o “cale a pacii” in manifestare aici pe pamant, simt ca este mai mult decat potrivita cu ceea ce simt, gandesc si fac.De asemeni practic diferite tehnici de meditatie, Kriya Yoga, Chi Kung, Samanism, etc.

Studiul diferitelor carti, scripturi si informatii inalte mi-au adus conexiuni pline de iubire si deosebite cu maestrii acestora, carora le sunt profund recunoscator.

Teatrul vietii este minunat si incerc sa ma bucur de fiecare clipa,  sunt recunoscator Divinului pentru aceasta oportunitate de a fi aici si acum.Viata, parca abia a inceput iar noi invatam si evoluam tot mereu.

 Iubirea este cea care ne schimba si ne aduce fericirea, am reinceput sa invat, sa cultiv iubirea si sa iubesc din nou totul, ca atunci cand eram copil.

Imi place sa calatoresc si doresc sa impartasesc informatiile Scolii Inimii oriunde vor exista si oameni care sa-si doreasca acest lucru.

Este o onoare pentru mine si o mare bucurie sa fac parte din Scoala Inimii si sa pot impartasi si transmite mai departe tehnicile Imageriei Inimii si meditatiile profunde din Calatorii in Inima.

Eu va astept cu inima deschisa sa experimentam conexiunile minte-inima, emotiile pure si Adevarul din inimile noastre.Nu uitati, Acolo-in inima, putem sa ne readucem aminte ca suntem toti Unul.

Pacea fie cu voi.Namaste.

I cannot tell you any spiritual truth that deep within you don’t know already. All I can do is to remind you of what you have forgotten.– Ekhart Tolle.


e-mail: balaysroberto@yahoo.com
facebook: Roberto Iulian Balays    
https://www.facebook.com/robertoiulian.balays.9

up