Stroie Alexandru

Privilegiul de a fi în Scoala Inimii Romania

            Sunt un privilegiat că prin învățătura primită de la Maestrul Daniel Mitel si scrierile doamnei Ana Pricop si ale Maestrului Drunvalo Melchizedek am reușit să pătrund în imageria inimii, ca profesor, evident fără să-mi termin călătoria în tainele acestui loc sacru și de înaltă știință.
Astfel, am reușit să înțelg faptul că problematica noastră existențială se află în minte, iar pentru regăsirea sinelui singura metodă de vindecare a echilibrului interior este să aduci mintea în inimă , acolo unde îi este locul.
Mintea se teme întotdeauna de un singur lucru, de inima ta. Mintea se teme însă de iubire, se teme de onoare, de demnitate, de tot ce vine din inimă. Mintea nu știe să ierte, nu iartă nimic, îl judecă pe cel de lângă noi în mod tăios. Ne trecem viața stând în minte. De aceea avem nevoie de o revoluție radicală a minții umane .
Singura criză care exită azi în lume este cea a conștiinței iar singura șansă ca să o depășim stă în unitatea conștiinței de pe planeta Pământ pentru Mama Pământ.
Descopăr prin Școala Inimii resorturile unei reconstrucții armonioase a ființei conectată la ritmurile cosmice și la universul interior, în acordurile perfecte ale unei conjuncții cu lumina pură care izvorăște dinlăuntrul inimii .
Urcând spre înalta înțelegere a sinelui, văd cât de sus am ajuns și, în același timp, văd șirul de trepte care se continuă etern spre un punct numit infinit .
Profesor de imageria inimii,

Alexandu Stroie
Tulcea, Romania
0786291660   stroie1@yahoo.com
up