Teodoru Marilena


 Cand eram copil, stateam de multe ori privind cerul, ziua si noaptea, si intrebandu-ma cine sunt eu, de ce sunt aici…
Simteam o conexiune extraordinara cu tot ceea ce ma inconjura, cu toti oamenii, cu toti copacii, cu toate florile. Iar daca cineva ma intreba ce vreau sa fiu atunci cand voi fi mare, raspunsul era inevitabil „Invatatoare sau Profesoara”.
Anii au trecut si desi viata m-a condus initial pe un alt drum si am devenit medic, din 2008 intreaga mea viata a inceput sa se schimbe si am inceput sa merg la zeci de cursuri de dezvoltare personala/spiritualitate, pentru a obtine raspunsuri la intrebarile care ma framantau.
Dar schimbarea a culminat cu intalnirea cu maestrul Daniel Mitel si cu participarea la seminariile sale : „Trezirea inimii iluminate”, „Imageria Inimii”, „Calatorii in inima”.
Atunci am realizat ca deja imi urmam inima, ca eram pe drumul meu, ca dupa multi ani de calatorie revenisem la ceea ce este misiunea mea in aceasta viata, aceea de a lucra cu oamenii, cu cei mai tineri dintre noi, copiii si adolescentii.
Si atunci, am realizat ca deja am raspunsurile la intrebarile care m-au bantuit cea mai mare parte a vietii, ca stiu cine sunt: „Sunt Lumina si Iubire” si cu ajutorul maestrului Daniel Mitel, caruia ii sunt extrem de recunoscatoare, ca pot sa-i ghidez si pe altii in a descoperi cine sunt cu adevarat, iar pentru acest lucru e nevoie doar sa gaseasca calea inapoi catre inima lor, locul unde se afla toate raspunsurile.
Astazi toate piesele de puzzle s-au asezat la locul lor: stiu cine sunt „Lumina si Iubire”, stiu unde se gasesc toate raspunsurile „In inima”, stiu ca a fi profesor e vocatia si misiunea mea in viata – si sunt profesor la Scoala Inimii ca sa ma pun in slujba celor care doresc sa afle raspunsul la aceleasi intrebari ca si mine, pe un drum mai scurt si mai usor decat am avut eu.

Tel. +40744567980
E-mail: marilena.teodoru@yahoo.com
up