Programul de Certificare HeartMath® Coach

BUCUREȘTI, ROMÂNIA, 17-19 NOIEMBRIE 2023

detalii la Dana Burghel,  dana.burghel@gmail.com, +40 742 718 088

Programul de certificare HeartMath® Coach îți oferă…

 • O licență care permite utilizarea comercială a proprietății intelectuale HeartMath® și să te promovezi ca HeartMath® Coach Certificat*. Poți face coaching cu persoane și/sau grupuri mici de până la 10 persoane la nivel internațional, în persoană și online.
 • Trei zile de antrenament aprofundat în sistemul HeartMath.
 • Patru ore de mentorat unu la unu.
 • Încrederea și înțelegerea de a preda tehnicile și instrumentele HeartMath și de a prezenta știința din spatele sistemului HeartMath.
 • Abilitatea de a instrui alte persoane în utilizarea aplicației și senzorului de biofeedback Inner Balance™.
 • Materiale și resurse de instruire cuprinzătoare.
 • O reducere de 20% la toate produsele HeartMath; un profil în directorul HeartMath Certified Coaches și sprijin pentru dezvoltare continuă.
 • Oportunitatea de a deveni parte a mișcării globale WeAddHeart și de a îți conduce propriul grup WeAddHeart online și/sau în persoană (consultă www.WeAddHeart.com pentru mai multe informații).
 • Acces gratuit la Programul nostru de certificare a furnizorilor de evaluare a stresului și bunăstării – o modalitate minunată de a evalua sănătatea și bunăstarea clienților tăi și de a le oferi rapoarte semnificative și utile înainte, în timpul și după ce le-ai facilitat prin călătoria lor de coaching HeartMath.
 • Costul programului este €1950 (incl.TVA**) și include dispozitivele de biofeedback Inner Balance™ și emWave Pro HRV în valoare de €520 precum și „Certificarea de evaluare a stresului și bunăstării” în valoare de €550.

  *Reînnoirea anuală a licenței este de €175 și se plătește la 12 luni după formare. Primele 12 luni de licență și beneficiile asociate sunt gratuite.
  **
  Dacă faceți factură pe companie (și aveți nr. de TVA) se scade TVA-ul deci prețul va fi de 1,579.50€

Formularul de înscriere este aici: FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Deveniți HeartMath® Coach

Coronavirusul și problemele sociale și economice asociate au aruncat România în marile probleme ale unei pandemii de stres. Stresul, nu coronavirusul, este cea mai mare cauză a îmbolnăvirii astăzi. Anxietatea și depresia sunt cele mai mari două afecțiuni de sănătate. Mulți oameni se confruntă cu oboseală sau chiar epuizare. În calitate de HeartMath® Coach, poți oferi suport.

HeartMath este un sistem unic și puternic de management al stresului, atingerea rezilienței și tehnici, instrumente și tehnologii inovatoare de biofeedback de înaltă performanță. Sistemul este ușor de învățat, practicat și predat altora. Și cel mai important, funcționează! De aceea, a fost folosit de organizații precum NASA, Stanford Hospital, ITV, Nuffield Health și Microsoft, precum și de sute de mii de persoane din întreaga lume.

Programul unic de certificare HeartMath a fost creat pentru cei care doresc să îndrume și să predea sistemul HeartMath printr-un proces unu la unu și/sau în grup mic. Când vei decide să devii HeartMath Coach, vei porni într-o călătorie deosebită care are 3 etape.

Etapa 1

Călătoria începe cu câteva zile înainte de seminar. După confirmarea locului, vei primi materialele de instruire.

Ne vom asigura să ai o înțelegere solidă a elementelor de bază, pentru a răspunde la orice întrebări pe care le ai despre practica ta personală sau despre orice conținut pe care l-ai citit sau vizualizat până acum.

Etapa 2

Vom petrece 3 zile împreună, experimentând o aprofundare a sistemului HeartMath. Acoperim trei domenii principale:

 1. Știința din spatele sistemului HeartMath – impactul emoțiilor asupra fiziologiei, variabilitatea ritmului cardiac și coerența.
 2. Cum să-i antrenezi pe alții în sistemul HeartMath – îți prezentăm procesul nostru care include o serie de modele simple și puternice, 3 tehnici de coerență de bază și 5 tehnici strategice.
 3. Tehnologia biofeedback – ce fac și ce înseamnă datele și cum să folosești tehnologia cu clientul tău.

Etapa 3

În perioada următoare trainingului, vei primi patru sesiuni de coaching online de o oră. Scopul acestor sesiuni este ca tu personal să experimentezi modelele primite la training, instrumentele și tehnicile de coaching. De asemenea este o oportunitate de a discuta și de a clarifica orice întrebări care ar putea fi restante după training.

La sfârșitul acestei călătorii, vei fi HeartMath® Coach certificat oficial!

Înapoi la pagina principală

up