Seminar Profesori HeartMath® Coach Romania

Programul HeartMath® Coach Romania 

Bucuresti, 16-18 Septembrie, 2020

09:00 – 17:00

Pune Inima în centrul vieții tale și a celor din jurul tău

Vreți să…

Ajutați clienții sau colegii să transforme nivelul lor de stres, să își crească reziliența și în acest fel să performeze la un nivel foarte ridicat?  

Să vă creșteți claritatea emoțională și mentală, să vă îmbunătățiți sănătatea la nivel fizic și apoi să ajutați și pe alții în acest fel? 

Vă diferențiați de alți practicieni prin certificarea pe care o primiți  în acest domeniu de vârf, validat științific, ușor de practicat și de implementat în viața de zi cu zi? 

 

Cum să devii HeartMath® Coach 

Stresul este este cea mai importantă cauză de boală. Anxietatea și Depresia sunt cele două cauze majore care afectează sănătatea mentală. Multe persoane experimentează frecvent senzația de a fi copleșit, depășit de situație și  acuză consum/ardere interioară intensă.

HeartMath este un sistem unic și foarte eficient care lucrează cu stresul, crește reziliența și oferă tehnici pentru a avea o performanță mult mai bună, oferă instrumente și tehnologie inovativă de biofeedback. Sistemul este ușor de învățat, de practicat și de predat apoi pentru alte persoane interesate. Și cel mai important de reținut, este eficient! Din acest motiv sistemul este implementat în organizații precum NASA, Spitalul Stanford, ITV, Nuffield Health și Microsoft și practicat de sute de mii de persoane pe tot globul.  

Cursul de COACH și Programul de Certificare HeartMath este unic, și este creat pentru terapeuți, consilieri, consultanți, HR, profesioniști în sistemul medical/de sănătate, educatori și profesori care doresc să învețe și să predea mai departe sistemul HeartMath, în sesiuni individuale sau de grup.  

Programul este deschis pentru oricine este interesat – nu este nevoie să fiți un trainer calificat, ci doar să doriți să vă ajutați semenii să fie mai sănătoși și mai fericiți. 

O călătorie care vă împuternicește și vă aduce împliniri frumoase…

Când sunteți hotărât să participați la acest program, vă înrolați într-o călătorie care se va desfășura în 3 etape.

Etapa 1

Călătoria dumneavoastră începe cu o lună înainte de curs; prin confirmarea locului la curs, veți primi un colet cu sistemul emWave Pro și senzorul Inner Balance™(Echilibrul Interior). Acestea sunt dispozitivele tehnice de măsurare a coerenței variabilității frecvenței cardiace (VFC) pe care dumneavoastră și clienții dumneavoastră le veți folosi. Vă ajutăm să învățați cum să folosiți programul de biofeedback, vom monitoriza progresul dumneavoastră și  vă vom oferi informațiipastedGraphic.png despre activitatea dumneavoastră.

De asemenea inainte de Curs veți participa la trei sesiuni online cu un HeartMath Master Coach, durata o oră fiecare. Scopul acestor sesiuni este acela ca dumneavoastră personal să primiți și să experimentați un curs la un nivel foarte ridicat, să puteți oferi informația mai departe și aveți oportunitatea să discutați, să puneți întrebări și să clarificați informațiile, ceea ce este foarte necesar.

Etapa 2

Vom fi împreună in Bucuresti pentru 3 zile, unde vom prezenta în amănunt și vom experimenta sistemul HeartMath. Informația este împărțită în trei părți:

1. Partea științifică din sistemul HeartMath – impactul emoțiilor la nivel fizic, Variabilitatea Ritmului Cardiac și coerența.

2. Cum să pregătiți alte persoane în sistemul  HeartMath – vă vom prezenta sistemul nostru compus dintr-o serie de modele simple dar foarte puternice, 3 tehnici “de bază” pentru coerență și 5 tehnici strategice.  

3. Tehnologia de biofeedback – ce face, cum să înțelegeți informația și cum să o folosiți apoi pentru dumneavoastră sau pentru clienții cu care lucrați. 

Nu aveți temă pentru acasă  în afară de a mai trece odată prin informația primită și de a practica timp de 20 de minute o tehnică de coerență, înainte de a merge la culcare – practică ceea ce predici!

De regulă avem grupe de 9-12 persoane pentru programul de Antrenor Certificat, din mai multe domenii de activitate – și atmosfera este plăcută, deschisă! 

Etapa 3

În următoarea lună după curs, veți primi încă o sesiune de training online, cu durată de o oră pentru intrebari legate de curs. 

La finalul acestei călătorii veți fi oficial Antrenor (Trainer) HeartMath certificat!

Programul HeartMath® Coach vă oferă:

  • Licența care vă permite să folosiți comercial proprietatea intelectuală a HeartMath și să vă promovați ca Antrenor Certificat HeartMath. Puteți alege să lucrați în sesiuni individuale și/sau în grupuri de până la 10 persoane.  
  • Trei zile de curs în Sistemul HeartMath.
  • Patru ore de training, sesiune online unu la unu. 
  • Încrederea și înțelegerea de care aveți nevoie pentru a preda tehnicile și instrumentele HeartMath, și pentru a prezenta știința din spatele Sistemului HeartMath.
  • Calitățile necesare să instruiți persoanele care doresc să folosească aplicația Inner Balance™ biofeedback și senzorul.
  • Materiale de curs complete și accesul la resurse.
  • 20% reducere la toate produsele HeartMath; profil pe pagina de Coach Certificați HeartMath, precum și asistență permanentă și dezvoltare în programul anual CPD*.

Costul programului este de €2,039 inc TVA și include cele două dispozitive, Inner Balance™ și emWave Pro VFC biofeedback, care împreună valorează €500. Cafele si ceaiuri incluse. Sunt disponibile opțiuni de plată fără dobândă. 

Pentru a confirma participarea la curs, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de email  theschooloftheheart@gmail.com 

up