Seminarul “Vezi cu ochiul inimii” Tailanda Mai 2019

“Vezi cu ochiul Inimii” Tailanda

“VEZI CU OCHIUL INIMII”

Camera Întunecată Retreat

3-7 Mai 2019

Tao Garden, Chiang Mai, Tailanda

Maestrul de Meditație Daniel Mitel va preda în renumitul Dark Room Retreat din Tao Garden, Tailanda. Învață să vezi cu ochiul inimii!

“Întunericul ne ajută să accesăm nivele înalte de conștiință, corelate cu sinteza și acumularea în creier de produși biologici activi cu efect psihedelic. Melatonina, este un hormon reglator, liniștește corpul și mintea, și le pregătește pentru accesarea realităților mult mai subtile din nivelele mai înalte de conștiință. Pinolina, este un nerotransmițător/superconductor din creier, activează capacitatea de clarvedere și starea de visare în noua cunoaștere din nivele de conștiință pe care le accesăm. În cele din urmă, creierul sintetizează “moleculele spirit” dimetiltriptamina și 5-metoxi-dimetiltriptamină, care facilitează experiențele transcedentale generate de iubirea universală si compasiune”. Maestrul Mantak Chia 

Retreat-ul “Vezi cu Ochiul Inimii”, complet în întuneric, este o experiență foarte puternică. Este un eveniment unic în viață, care îți poate schimba complet perspectiva personală de a vedea/folosi lumina nepolarizată din inima ta!   

pastedGraphic.png

Rezervarea camerei, detalii cazare – direct la Resort Tao Garden (www.tao-garden.com) adresă email reservations@tao-garden.com

Este necesar să precizați că rezervarea pe care o solicitați este pentru Dark Room Retreat cu Master Daniel Mitel.

Cameră single: 25000THB/persoană

Cameră dublă: 18500THB/persoană

Cameră triplă: 16650THB/persoană

Aveți în vedere că Resortul Tao Garden are o politică foarte strictă pentru anularea rezervării, nu se returnează suma deja achitată. 

WORKSHOP taxa de curs: 999$(USD)

Pentru înscriere vă rugăm trimiteți cererea voastră la adresa de email theschooloftheheart@gmail.com

Locurile sunt limitate.

*Pentru a confirma locul dvs, este necesar să achitați cursul. 

Politica de renunțare la curs – Nu se va rambursa suma deja achitată pentru acest curs, inclusiv din motive de sănătate, probleme cu serviciul sau alte motive. Această regulă este fermă pentru acest eveniment.

Pe toată durata retreat-ului, vom sta complet în întuneric, fără nici o sursă de lumină și fără mâncare; acest workshop este conceput să îți ofere o experiență asemănătoare cu Experiența Yoghină din Peșteră în Himalaya, fără mâncare solidă. Veți primi apă și de trei ori pe zi sucuri. 

Program:

Vineri 3 Mai

2:00 pm – Check in pentru Dark Room

4:00 pm – întâlnirea de bun venit cu Agathi

7:00 pm – meditație cu Maestrul Daniel Mitel

8:00 pm – stingerea (ora de culcare)

Marți 7 Mai vom ieși din camera întunecată după-amiază târziu. Recomandarea noastră este să vă prelungiți cazarea la Tao Garden cu cel puțin o zi, să vă puteți reacomoda cu lumina și realitatea exterioară, înainte de a călători înapoi spre casă. 

În fiecare zi vom avea 3 meditații combinate cu Contemplația Interioară a Muzicii Cosmice, pentru a produce unde alfa și unde theta și a deschide al treilea ochi. 

pastedGraphic_1.png

up