Imageria Inimii: Curatarea Trecutului si Auto-Energizare, Vindecare si Curatare Emotionala

Imageria Inimii este un sistem de echilibrare a minții și a energiei inimii. Este un sistem practicat aproape în toate clinicile medicale din lume.

Imageria Inimii te învață cum sa echilibrezi corpul fizic, emoțional și mental și să aduci armonie în energia ta. Aceste tehnici sunt esențiale, pentru că îți oferă o mai bună înțelegere a emoțiilor din viața ta de zi cu zi. 

Exercițiile de Imageria Inimii nu sunt răspunsuri, sunt chei; chei care-ți permit să accesezi lumea ta interioară și să vezi se ascunde acolo. Spre deosebire de alte sisteme spirituale, Imageria Inimii se folosește de capacitatea unică prin care fiecare ființă umană poate atinge eliberarea de iluzia ego-ului creată de o minte atacată constant de gânduri.  

Imageria Inimii nu presupune nimic extrem și nu este o tehnică de vindecare periculoasă care te aduce într-o capcană a timpului, așa cum se întâmplă cu multe alte sisteme de vindecare emoțională. 

Prin Imageria Inimii înveți să te detașezi.  Exercițiile de Imageria Inimii sunt o serie de “abandonări” mai mici,  care te pregătesc pentru cea mai importantă, suprema abandonare, prin care renunți complet la ego si permiți ca fluxul de energie si lumina sa curgă liber prin tine! 

Cum funcționează 

Seminariile Imageria Inimii au trei parti:

 1. Curatarea Trecutului si Auto-regenerare
 2. Vindecare si Claritate Emoțională
 3. Uniunea cu Divinitatea. 

Imageria Inimii ne deschide calea către o cunoaștere superioară, o cale naturală în a simți, auzi și percepe “glasul inimii”.

Experiențele din imageria inimii sunt profund transformatoare și lucrează cu tot ceea ce vezi, simti, percepi și știi. Cand “vezi” o imagine, simultan “simți” o emoție (cum ar fi tristețe, furie, resentimente etc.), sau ai sentimente (iubire, armonie, pace, claritate), sau poate chiar vei “simți” ceva în corpul fizic (un flux de energie care vindecă boala, trezirea energiei kundalini etc.). Fiecare imagine este puternică și treptat te ajută sa ieși din limitările vieții și îți permite să echilibrezi corpul fizic, emoțional si mental. 

Pe langa vindecare, seminariile de Imageria Inimii ne oferă câteva exerciții cu adevărat speciale, care ne transforma și ne ajută să accesăm cunoașterea, înțelepciunea și informația de care avem nevoie. Exercițiile de imagerie îți oferă o cunoaștere și o experiență profundă și subtilă. A experimenta “lumina interioară” și “sunetul interior” devine foarte simplu.

Beneficii

 1. Înveți să ajungi în Inimă prin tehnicile simple de imagerie.
 2. Descoperi cum poți să-ți schimbi energia din emoții joase/grele (furie, teama, frustrare, iritare, invidie, depresie) in sentimente pozitive (iubire necondiționată, calm, pace, armonie).
 3. Vei învață sa primesti mai multă lumina prin curățarea traumelor emoționale si a trecutului.
 4. Vei invata tehnica de a inversa manifestarea unei boli. 
 5. Curățarea viselor.
 6. Înveți cum să te detasezi de probleme.
 7. Te antrenezi sa faci fata stresului în orice situație. 
 8. Înveți sa folosești eficient forța ta vitală și te energizezi. 
 9. Înveți sa “fii” în prezent, în momentul acum; fără gânduri, fără minte.
 10. Permite ca sentimentul de iertare sa curgă din spațiul sacru al Inimii. 
 11. Înveți sa cureți și să te reconectezi cu cele trei centre energetice principale
 12. Înveți sa lucrezi cu cea mai eficientă tehnică spirituală: recunoștința. 

Ce poți lucra prin Imageria inimii

Curatarea energiei zilei și Inversarea unei boli

Curatarea la nivel de conștiință a zilei, si fiinta ta se va tranforma prin acest process. Încearcă. Această metodă nu este dificilă, doar necesită o practică continuă. Este o tehnică simplă și poți să o folosești chiar acum. 

Visarea

Visarea este un subiect extrem de vast, nu sunt prea multe informații în acest sens. 

Schimbă energia

Mulți învățători predică despre „A nu fii furios” fără sa ofere nimic. Nu vei reuși decat sa te închizi, să ascunzi problema sub preș. Acest lucru va genera mai multă furie! Va crea sentimentul de vinovăție și inferioritate,te simți  incapabil. Cu Imageria Inimii învățăm sa redirecționăm energia de la furie la armonie si pace. Instantaneu! Este una din cele mai eficiente tehnici din toate practicile spirituale. 

Spirala Zambetului Interior

Realizezi ca în Inima ta ești în centrul Universului și cu intenție formezi o spirală de lumină care trece prin toate organele principale, in urmatoarea ordine: inima, plamanul stang, creier, plamanul drept, ficat, rinichiul drept, organele genitale, rinichiul stang, splina si se continua apoi spre exterior, la infinit; centrul Galaxiei este in Inima ta. 

Meditația de curatare a celor trei centri

Avem trei centri principali: primul (cu care ne conectam la nastere) este în spatele ombilicului – A FI, al doilea este în inima – A SIMȚI, al treilea este în creier  – A CUNOAȘTE. Este necesar sa ne centram în una din cele trei zone și să ne re-conectam cu esenta noastra interioara. 

Imageria Inimii: O cale către Iluminare  este o continuare a cărții Acum, aici este tot ceea ce avem, și dezvăluie exerciții specifice imageriei. Este o carte spirituală și poate fi folosită de oricine. În multe țări această carte este folosită și în medicină.

up