Imageria Inimii: Curatarea Trecutului si Auto-Energizare, Vindecare si Curatare Emotionala

Imageria Inimii este un sistem stravechi ce provine din vechile scoli de mistere tibetane, sumeriene si vedice. Are la baza numărul școlii mistice: 555. Acest sistem este transmis de Rasa Adamică, împreună cu puterea viselor si inversarea trecutului, prezentului si viitorului. Cu 40000de ani in urma, inainte de apariția oricărui sistem religios, inainte de Buddha si Iisus, Mohamed si Rumi, singura tehnica pe care Rasa Adamică o folosea, in sediul central din Kopet Dagh (zona muntoasă Turkmen-Khorasan langa Marea Caspica), era Imageria Inimii.

Imageria Inimii te învață cum sa echilibrezi corpul fizic, emoțional si mental si sa aduci armonie in energia ta. Aceste tehnici sunt esențiale, pentru iti oferă o mai buna înțelegere si conectare cu energia feminină a Mamei Pamant, ceea ce pana in 2012, 21Decembrie, nu era posibil. Imageria Inimii este cel mai important sistem la momentul actual, care poate fi practicat in aceasta perioada de deschidere energetică din istoria Pământului!

Exercițiile de Imageria Inimii nu sunt răspunsuri, sunt chei; chei care iti permit sa accesezi lumea ta interioară si sa vezi ce minuni se ascund acolo. Spre deosebire de alte sisteme spirituale, Imageria Inimii se folosește de capacitatea unica prin care fiecare ființa umană poate atinge iluminarea, eliberată de iluzia ego-ului creată din minte.  

Imageria Inimii nu presupune venerarea unor Maestrii. Tu însuți devii un Maestru; accesezi cunoașterea interioară si manifești iubire si lumina in tot ceea ce alegi sa realizezi. 

Maestrul este in tine, in interior, adormit. Mintea este un servitor, care a preluat rolul de maestru; nici măcar nu mai este servitorul tău. Este creatia lumii exterioare, un sclav care asculta doar de lumea exterioara si legile ei.  

Odata ce trezești aceasta cunoastere practicând Exercițiile de Imageria Inimii, iluzia de servitor, creată de minte, dispare pur si simplu. Tu devii Maestrul propriului destin. 

Prin Imageria Inimii înveți sa te abandonezi, sa lași egoul sa dispară, sa te detașezi.  Exercițiile de Imageria Inimii sunt o serie de “abandonări” mai mici,  care te pregătesc pentru cea mai importantă, suprema abandonare, prin care renunți complet la ego si permiți ca fluxul de energie si lumina sa curgă liber prin tine! 

Cum funcționează 

Seminariile Imageria Inimii au trei parti:

 1. Curatarea Trecutului si Auto-regenerare
 2. Vindecare si Claritate Emoțională
 3. Uniunea cu Divinitatea. 

Imageria Inimii ne deschide calea catre o cunoastere superioară, pentru manifestarea dorințelor inimii; catre o calea naturala de a simti, auzi si percepe “glasul inimii”, prin care corpul nostru va primi instrucțiuni de o alta calitate.

Experiențele din imageria inimii sunt profund transformatoare si lucrează cu tot ceea ce vezi, simti, percepi si știi. Cand “vezi” o imagine, simultan “simti” o emoție (cum ar fi tristețe, furie, resentimente etc.), sau ai sentimente (iubire, armonie, pace, claritate), sau poate chiar vei “simti” ceva in corpul fizic (un flux de energie care vindeca boala, trezirea energiei kundalini etc.). Fiecare imagine este puternica si treptat te ajuta sa ieși din limitările vieții in realitatea 3D, te aliniază cu axa verticala, cu Sinele Superior si iti permite sa echilibrezi corpul fizic, emotional si mental. 

Pe langa vindecare, seminariile de Imageria Inimii ne ofera câteva exercitii cu adevărat speciale, care ne transforma si ne ajuta sa accesam cunoașterea, înțelepciunea si informația de care avem nevoie. Exercițiile de imagerie iti ofera o cunoastere si o experienta profunda si subtila. A experimenta “lumina interioară” si “sunetul interior” devine foarte simplu.

Beneficii

 1. Înveți sa muți Spiritul din Creier in Inima prin tehnicile simple de imagerie.
 2. Descoperi cum poti sa-ți schimbi energia din emoții joase/grele (furie, teama, frustrare, iritare, invidie, depresie) in sentimente pozitive (iubire necondiționată, calm, pace, armonie).
 3. Vei învață sa primesti mai multă lumina prin curățarea traumelor emoționale si a trecutului.
 4. Vei invata tehnica de a inversa manifestarea unei boli. 
 5. Curatarea viselor, facilitarea visării lucide.
 6. Energizare, împuternicire si curățarea chakrelor. 
 7. Autovindecare.
 8. Înveți cum sa te detasezi de problemele tale si sa te conectezi la Esența Ta Interioara.
 9. Te antrenezi sa faci fata stresului in orice situație. 
 10. Înveți sa folosești eficient forța ta vitala – prana, sa te cureți si sa te energizezi. 
 11. Bucuria de a te conecta cu energia Mamei Pamant. 
 12. Înveți sa “fii” in prezent, in momentul acum; fara gânduri, fara minte.
 13. Permite ca sentimentul de iertare sa curgă din spațiul sacru al Inimii. 
 14. Înveți sa cureți si sa te re-conectezi cu cele trei centre energetice principale, esențiale pentru asensiune: ombilicul, inima si al treilea ochi.
 15. Înveți sa lucrezi cu cea mai eficientă tehnica spirituală: recunoștința. 

Ce poti lucra prin Imageria inimii

Curatarea enegiei zilei si Inversarea unei boli

Curatarea la nivel de constiinta a zilei, si fiinta ta se va tranforma prin acest process. Incearca. Aceasta metoda nu este dificila, doar necesita o practica continua. Este o tehnica simpla si poti sa o folosesti chiar acum. 

Visarea

Visul este adeavarul tau. Visarea este un subiect extrem de vast, nu sunt prea multe informatii in acest sens. Am constatat ca, in fiecare cultura, la un nivel avansat de evolutie a constiintei, Visarea este un subiect comun. Tibetanii, kabalistii, samanii din America, sau samanii din Siberia, toti au tehnici pentru vise in curricula lor. 

Schimba energia

Multi invatatori predica despre „A nu fii furios” fara sa ofere nici o tehnica. Nu vei reusi decat sa te inchizi, sa arunci sub pres. Acest lucru va genera mai multa furie! Va crea sentimentul de vinovatie si inferioritate,te simti  incapabil. Cu Imageria Inimii invatam sa redirectionam energia de la furie la armonie si pace. Instantaneu! Este una din cele mai eficiente tehnici din toate practicile spirituale. 

Spirala Zambetului Interior

Realizezi ca in Inima ta esti in centrul Universului si cu intentie formezi o spirala de lumina care trece prin toate organele principale, in urmatoarea ordine: inima, plamanul stang, creier, plamanul drept, ficat, rinichiul drept, organele genitale, rinichiul stang, splina si se continua apoi spre exterior, la infinit; centrul Galaxiei este in Inima ta. 

Meditatia de curatare a celor trei centri

Avem trei centri principali: primul (cu care ne conectam la nastere) este in spatele ombilicului – A FI, al doilea este in inima – A SIMTI, al treilea este in creier (al treilea ochi) – A CUNOASTE. Este necesar sa ne centram in una din cele trei zone si sa ne re-conectam cu esenta noastra interioara. Daca nu suntem centrati si continuam sa traim la periferie, nu vom putea sa ne  reconectam cu cine suntem noi cu adevarat!

Imageria Inimii: O cale catre Iluminare  este o continuare a cartii Acum, aici este tot ceea ce avem, si dezvaluie exercitii si meditatii specifice celui mai vechi sistem spiritual: Imageria Inimii. Este o comoara de sfaturi , meditatii si exercitii transmise de doi dintre ultimii Mari Maestrii de Imageria Inimii. 

Acesti Maestrii au trait in Tbet, dar nu asta e important. Precum alti Mari Maestrii de Imagerie (Anastasia din Rusia, Collette Aboulker-Muscat din Ierusalim sau Ana Pricop din Romania) locul si timpul in care acestia au trait pe aceasta planeta este complet irelevanta pentru ei. Ei aveau cunoasterea si capacitatea sa schimbe orice: prezentul, trecutul si viitorul. Puteau da inapoi orice actiune sau gand. Este ceva dincolo de intelegerea noastra. 

Amintiti-va ca tot ceea ce va inconjoara este doar un vis si va puteti trezi in orice moment, daca va doriti cu adevarat.

up