Training HeartMath® Coach România, 17-19 Noiembrie 2023

Pentru prima dată in România programul de training HeartMath® Coach

17-19 Noiembrie, 2023 București, România

detalii la Dana Burghel,  dana.burghel@gmail.com, +40 742 718 088

*Dacă faceți factură pe companie (și aveți nr. de TVA) se scade TVA-ul deci prețul va fi de 1,579.50€

Formularul de înscriere este aici: FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Ce este HeartMath®?

HeartMath îți oferă suport să îți transformi stresul în reziliență, să atingi niveluri mai ridicate de performanță și să trăiești viața mai mult în inimă, în sănătate și fericire.

HeartMath este un sistem de tehnici simple și puternice de autoreglare, care sunt ușor de învățat și concepute pentru a fi utilizate „pe moment”, indiferent de situație, ceea ce înseamnă că poți ajunge la cel mai bun nivel în viața profesională, socială și personală.

Și ceea ce face HeartMath unic este că poți exersa tehnicile folosind aplicația și senzorul de biofeedback Coherence pentru variația ritmului cardiac (HRV). Coherence Biofeedback oferă o perspectivă în timp real asupra stării tale emoționale, mentale și fizice. Acest lucru îți crește conștientizarea momentului prezent și te ajută să îți dezvolți capacitatea de a-ți autoregla emoțiile, gândurile și comportamentele.

HeartMath este un sistem unic de management al stresului, atingerea rezilienței, precum și tehnici, instrumente și tehnologii inovatoare de biofeedback de înaltă performanță. Sistemul este ușor de învățat, practicat și predat altora. Și cel mai important, funcționează! De aceea, este folosit de organizații precum NASA, Stanford Hospital, ITV, Nuffield Health și Microsoft, precum și de sute de mii de persoane din întreaga lume.

Detalii despre HeartMath

Vrei să devii HeartMath® Coach?

Ajută-ți clienții sau colegii să-și transforme stresul, să-și sporească reziliența și să performeze la cel mai înalt potențial!

Crește propria ta claritate emoțională și mentală, îmbunătățește sănătatea ta fiziologică și învăță pe alții să facă același lucru.

Te diferențiezi de ceilalți practicieni prin obținerea licenței pentru a oferi o abordare de vârf, validată științific, practică și extrem de eficientă.

 Detalii despre Program

Beneficiile HeartMath®

Studiile efectuate cu peste 11.500 de persoane au arătat îmbunătățiri semnificative ale bunăstării mentale, emoționale și fizice în doar 6-9 săptămâni folosind antrenamentul și tehnologia HeartMath. Aceste rezultate se bazează pe suportul oferit oamenilor în a învăța cum să atingă coerența minte-inimă.

Am descoperit că ritmurile inimii oferă o reflectare puternică a stării noastre interioare. În timpul stresului, ritmurile inimii noastre devin haotice, hormonii de stres sunt eliberați și activitatea creierului se modifică, îngreunând gândirea rațională.

Realizarea coerenței minte-inimă ne oferă puterea de a trece într-o stare mai echilibrată, din care apoi ne putem folosi emoțiile pozitive pentru a îmbunătăți percepția, gândirea rațională și comunicarea. Este simplu și transformator și, practicând, impactul este profund.

HeartMath oferă coaching pentru reziliență și bunăstare 1:1 și în echipe mici. Coach-ul explorează rezistența și bunăstarea persoanei sau a echipei, identifică provocările și obiectivele și îi învață o serie de tehnici de autoreglare coerente.

Detalii despre beneficiile HeartMath®

HeartMath® și copii

Copiii se confruntă astăzi cu mai mult stres decât oricând. Ei trăiesc într-o lume care adesea pare să se miște într-un ritm amețitor, într-o lume ale cărei probleme sunt multe și complexe.

Alături de presiunile familiei, academice și ale colegilor, copiii sunt supuși unui zgomot și baraj constant al unei game nesfârșite de dispozitive și diversiuni în era digitală, a telefonului mobil și a computerelor. 

Strategiile timpurii folosind tehnicile, metodele și tehnologiile emWave® de autoreglare HeartMath au ajutat mii de copii să neutralizeze simptomele de anxietate, furie, schimbări de dispoziție, pierderea concentrării și a motivației, fobie socială, traume din copilărie, abuz de substanțe și multe altele.

Detalii despre HeartMath® și copii

up